LUISTER

cleo.jpg

CLEO

Cleo is een van de memorabele deelneemster van het Eurovisie songfestival uit 2014. Ze heeft de body, brains en een bijzonder fijne stem. Cleo is naast zangeres ook songwriter, mode ontwerpster en zelfs een club eigenaresse! Haar muziek is een bijzondere combinatie van Slavische soul, gospel, r&b, funk en hip-hop.

Wij zijn erg vereerd om deze diva in Eindhoven te verwelkomen!zz.jpg

cZADOMAN

De superheld van Poolse feesten! Pure energie, Czadoman komt naar Eindhoven om iedereen te laten swingen. Zijn opvallende gele laarzen, bijpassende riem en pet zijn de duidelijke tekens voor een goed feest! Zijn muziek is een energieke combinatie van disco polo, dance en pop. Je kunt zijn muziek niet weerstaan.weekendw.jpg

weekend

Met hun grootste hit “Ona Tańczy Dla Mnie” (ze danst voor mij) is Weekend niet meer weg te denken bij ieder Pools feest. Met ruim 110 miljoen views en tienduizenden volgers behoren ze tot de meest populaire artiesten van Polen. Ze worden geliefd voor hun makkelijke muziek, catchy melodieën, vrolijkheid en swingende dansmoves. De meest bekende disco polo band komt speciaal uit Polen en zal tijdens het Polski Festival in Eindhoven optreden! Mis deze kans niet!