Faq

+ Hoe laat begint het festival?

De deuren zijn geopend vanaf 18.00 uur. Het officiele programma begint om 20.00 uur. Na de optredens is er de afterparty met bekende poolse dj’s Eindtijd 02.00

+ Wat is het verschil, tussen een standaard ticket en een VIP ticket?

Er zijn een beperkt aantal vip kaarten. Voor de mensen me een VIP ticket is er een speciale ingang, waardoor de wachttijd met de ingang aanzienlijk korter zal zijn. Ook is er een speciaal ruimte voor onze Vips, deze is alleen toegankelijk met een Vip bracelet. Met een standaard ticket heeft u toegang tot het muziekfestival, en de foodstands, met uitzondering van de VIP ruimte.

+ Kan ik het festival verlaten en later weer naar binnen?

Als u eenmaal naar buiten bent gegaan, is het niet mogelijk om weer naar binnen te kunnen. De tickets zijn eenmalig geldig.

+ Consumptiebonnen

U kunt op het festival consumptiemunten kopen, welke geldig zijn aan de bar voor drankjes en bij alle foodstands, voor de heerlijke gerechtjes.

+ Waarom registratie?

Wij willen graag weten, wie jij bent. Zo kunnen we jou vaker informeren over leuke acties, feesten en nog veel meer.

+ Pools eten

Er zijn een aantal foodstands, hier kunt U typische Poolse gerechtjes krijgen, zoals Bigos, Pierogi, Zapiekanki, Krakauer en nog veel meer.

+ Garderobe / kluisjes

U kunt tegen betaling een kluisje huren, hier kunt u uw tas / jas en dergelijke veilig opbergen.

+ Parkeren

Parkeren: Naast Eventcentre Aquabest is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor u als bezoeker. De kosten voor het parkeren bedragen € 4,00 per auto.

 

Contact

 

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN

Naam *
Naam