GROOTSTE POOLSE MUZIEKFESTIVAL IN NEDERLANd

Homeland events, organiseert speciaal voor u een Pools feest, geheel in stijl, heerlijke poolse lekkernijen,
Poolse top artiesten, Poolse dj,s pools bier en nog veel meer. Heerlijk een avond het gevoel dat je weer thuis bent. Het polski festival is de eerste editie van zijn bestaan. 
We hebben nog heel veel meer plannen voor u. Kom gezellig naar ons eerste Polski festival en we maken er een top feest van!

cleo_Start.jpg

CLEO

Cleo is een van de memorabele deelneemster van het Eurovisie songfestival uit 2014. Ze heeft de body, brains en een bijzonder fijne stem. Cleo is naast zangeres ook songwriter, mode ontwerpster en zelfs een club eigenaresse! Haar muziek is een bijzondere combinatie van Slavische soul, gospel, r&b, funk en hip-hop.

Wij zijn erg vereerd om deze diva in Eindhoven te verwelkomen!

czado.jpg

CZADOMAN

De superheld van Poolse feesten! Pure energie, Czadoman komt naar Eindhoven om iedereen te laten swingen. Zijn opvallende gele laarzen, bijpassende riem en pet zijn de duidelijke tekens voor een goed feest! Zijn muziek is een energieke combinatie van disco polo, dance en pop. Je kunt zijn muziek niet weerstaan.

weekend.jpg

WEEKEND

Met hun grootste hit “Ona Tańczy Dla Mnie” (ze danst voor mij) is Weekend niet meer weg te denken bij ieder Pools feest. Met ruim 110 miljoen views en tienduizenden volgers behoren ze tot de meest populaire artiesten van Polen. Ze worden geliefd voor hun makkelijke muziek, catchy melodieën, vrolijkheid en swingende dansmoves. De meest bekende disco polo band komt speciaal uit Polen en zal tijdens het Polski Festival in Eindhoven optreden! Mis deze kans niet!

DJ PHOBIA.jpg

DJ CASSIOPEIA & DJ PHOBIA

Misschien ken je ze al van de wereldberoemde Disco A4 in Polen, waar ze al jaren het publiek op een regelmatige basis van energie voorzien. 

Beide zijn professionele DJ's met onderscheidende stijlen en vaardigheden. Ze putten uit een breed repertoire en creëerden elke keer weer een unieke feeststemming. 

Hun goede energie en positieve vibes, zorgen voor een echt feest, top sfeer en ambiance.100% Feestgarantie

HOSTED BY

maciej smolinski

hosted.jpg

festival
menu

Heerlijke genieten van de Poolse keuken, op ons Polski festival zijn diverse food stands, waar u kunt genieten van o.a. Bigos, Zapiekanki, Krakauer, pierugi en nog veel meer.

 PIEROGI

PIEROGI

 BIGOS

BIGOS

 ZAPIEKANKI

ZAPIEKANKI

 KIEŁBASA Z GRILLA

KIEŁBASA Z GRILLA

TICKETs

bgbg.jpg